Babyplakboek – Baby’s eerste jaar

babyplakboek

Baby’s eerste jaar

Het eerste jaar van je baby is zo bijzonder. Voor je het weet is het voorbij en zijn ze groot. Om niets te vergeten van dat eerste jaar – dat is geen overbodige luxe met een lichaam vol hormonen en een hoofd als een zeef – brengt Uitgeverij Snor een Babyplakboek op de markt. Een invul-, dag- en plakboek vol met de juiste vragen en veel ruimte om te plakken en te schrijven. De prachtige illustraties van Caroline Ellerbeck maken het boek helemaal áf.

Babyplakboek
De eerste tandjes, de eerste stap, de gebroken nachten. Jonge ouders kunnen het vanaf nu allemaal bijhouden in ‘Babyplakboek’. Naast de invul- en kijkpagina’s vind je iedere week informatie over de ontwikkeling van je baby. Er zitten ook nog eens twaalf kleine, gezellige uitknipposters in het boek om in de babykamer te hangen. Voor wie niet in het boek niet wil knippen, zijn de postertjes ook los te bestellen in de webshop van Uitgeverij Snor.

De makers
Caroline Ellerbeck, bekend van onder andere ‘Flow’ en haar eigen merk, verzorgde de illustraties. Auteur Gerard Janssen schreef de informatie over de ontwikkeling van de baby. Als auteur van verschillende bestsellers als ‘Zwangerschapsboek voor mannen’ en ‘Dochters!’, is hij hiervoor de perfecte ervaringsdeskundige.

Over Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor is een jonge uitgeverij die slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken uitgeeft die leuk zijn om te lezen en nog leukerderderder zijn om te krijgen.

Titel: Babyplakboek
Ondertitel: …’s eerste jaar
Auteur: Gerard Janssen
Illustraties: Caroline Ellerbeck
ISBN: 978-90-79961-46-7
Prijs: € 17,50

 

Reacties

reacties

Marjolein van Driel

* Hoofdredactrice VVM-magazine * Geboren schrijfster * Creatieveling * Nerd in opleiding * Haat koken, maar is gek op lekker eten * Koffie * Stoer emotrutje met een hart van goud *

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Laat hier je reactie achter...

Follow my blog with Bloglovin