De Mama Apps

We leven in een trendy en moderne wereld. Alles gaat vliegensvlug en met de dag sneller en sneller, zo ook de technologie. Bij Verboden voor Mannen besteden wij elke week aandacht aan een app die ons is opgevallen. Elke week iets anders. Van handige, grappige apps tot mooie, slimme en fashionable apps. Voor iedere vrouw wat wils.

Mama Apps – De ideale verzamel iPad-App voor mama´s (to be)
De Mama Apps iPad App is beschikbaar in de App Store! Hiermee kunnen mama’s (to be) alles meten en weten rondom zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, baby’s en kinderen. Het unieke van Mama Apps is de combinatie van de mobiele versie én website met een compleet overzicht van 35 Apps in 1. Bovendien kun je de verzamelde informatie en foto’s vanaf je eigen glossy MamaBlog via Facebook en Twitter met vrienden delen.

Zwanger worden
De ‘Cyclus App’ is een uitkomst voor vrouwen die graag zwanger willen worden. Hiermee kunnen ze persoonlijke cyclusgegevens en een cyclusdagboek bijhouden, hun eisprong en vruchtbare dagen berekenen, ovulatie- en zwangerschapstestresultaten verwerken en nog veel meer. Sophie, moeder van een baby en zwanger van haar 2e kindje: “De Cyclus App heeft mij enorm geholpen bij het zwanger worden. Bijzonder ook dat ik aan mijn temperatuurgrafiek al kon zien dat ik zwanger was voordat ik een positieve zwangerschapstest had! Fijn dat er nu ook een iPad App is. Erg handig als je dagelijks je lichaamstemperatuur in wilt voeren of even snel wilt kijken of je eisprong nadert en je vruchtbaar bent.”

ZwangerschapMama Apps Overzicht
Ben je zwanger, dan berekent de zwangerschapscalculator de vermoedelijke bevallingsdatum. Op basis van deze uitgerekende datum kun je gebruikmaken van de diverse Zwangerschap Apps. Sophie: “Ik verslind alle informatie rondom zwangerschap en baby’s en ben dan ook groot fan van het Mama Apps Magazine. Via de ‘Week tot Week’ check ik regelmatig hoe m’n baby zich ontwikkelt en hoe de zwangerschap vordert. Wat ik ook zo handig vind is dat ik op basis van mijn Body Mass Index (BMI) mijn gewichtstoename tijdens de zwangerschap bij kan houden. Dat is vanaf nu ook via de iPad mogelijk. Daarnaast blijf ik gebruikmaken van de vele mogelijkheden op de website. Zo heb ik inmiddels een geboorteplan gemaakt, plaats ik elke week een mooie buikfoto en houd ik een dagboek bij. Dit verzamel ik op mijn MamaBlog zodat ik alles over mijn zwangerschap en baby op een leuke manier met vrienden kan delen.”

Baby Apps
De Baby Apps bieden kersverse moeders extra steun tijdens een bijzondere, maar ook enorm hectische periode. En dat beaamt Sophie: “Met de Borstvoeding App vergeet je niet meer met welke borst je het laatst hebt gevoed en kun je ook bijhouden hoe lang. Erg handig! Ook maak ik gebruik van de Kolven App zodat ik precies kan zien hoeveel ik gekolfd heb en op welk tijdstip. Met de Tandjes App houd ik gemakkelijk het doorkomen van de tandjes bij. En leuk dat we dankzij Mama Apps ook al weten wat de verwachte toekomstige lengte van onze kinderen is!”

Heeft MamaApps.nl jou ook zo nieuwsgierig gemaakt? Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina van Mama Apps, bekijk het filmpje op de website en download de handige alles-in-1 Mama Apps iPad App.

Ken jij ook een leuke, handige, interessante App die besproken zou moeten worden op Verboden voor Mannen? Stuur dan jouw tip naar verbodenvoormannen@gmail.com

Reacties

reacties

Marjolein van Driel

* Hoofdredactrice VVM-magazine * Geboren schrijfster * Creatieveling * Nerd in opleiding * Haat koken, maar is gek op lekker eten * Koffie * Stoer emotrutje met een hart van goud *

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Laat hier je reactie achter...

Follow my blog with Bloglovin