De redactie

Verboden Voor Mannen bestaat vooralsnog uit een klein team met enthousiaste redactieleden. Wij voorzien jullie van allerlei informatie, van Fashion & Beauty tot Showbizz, van columns tot culinaire recepten. En natuurlijk vooral heel veel vrouwen dingen. Naast alle informatieve stukken, columns en nieuwsartikelen staat humor - met een knipoog naar de mannen - hoog in het vaandel bij de redactie van VVM-magazine. Op Verboden Voor Mannen vind je van alles voor en over de sterke, stoere vrouw, dus voor JOU! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er in elke vrouw een prachtvrouw schuilt. Of je nu stout of verlegen, dik of dun, extravert of introvert bent...JE MAG ER ZIJN!!

"Psssst! Mannen, we weten heus wel

dat jullie stiekem meelezen hoor!"

Hoofdredactie

Wie ik ben? Aangenaam! Ik ben Marjolein, 34 jaar, hoofdredactrice, bedenker en oprichter van Verboden voor Mannen. Naast het bloggen hier, op VVM, werk ik gewoon 40 uurtjes per week voor een werkgever, en doe ik dagelijks een poging om mijn huishouden te runnen in mijn kleine appartementje in een dorpje aan de Zaan. Schrijven is, in de breedste zin van het woord, mijn allergrootste passie. Ik schrijf net zo lief een ellenlange handgeschreven brief, als dat ik vingervlug zit te tikken op mijn toetsenbordje in de online wereld.
Naast schrijven, bloggen, werken en het huishouden ben ik tegenwoordig fanatiek aan het kleuren geslagen. Je weet wel, die hype; Kleuren voor Volwassenen. Heer-luk. Tja, en wat wil je verder van me weten? Ik heb een schoenentic, een paars fetisj, ben gek op lekker eten, maar ik haat koken. Ik ben een dierenvriendin, ik ben een kat uit de boom kijker én een zwartkijker. Cliché maar waar: "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd". En als ik mezelf in één zin zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: "Een stoer emokutje, met een grote bek en een klein (gouden) hartje."


Redactieleden

Hey, mijn naam is Sanne en ik ben freelance schrijfster (mede omdat ik gewoon echt niet kan zingen), vriendinnetje van, nog lang geen 30 en woonachtig daar waar ik mijn ‘zachte g’ aangeleerd kreeg. Anderen omschrijven mij als spontaan, gezellig, grappig en lief wat blijkbaar prima samen kan gaan met plezierig neurotisch, tikkeltje introvert, eigenwijs en scherp. Ik droom graag weg bij het idee van een huisje in niemandsland met mijn laptop, de liefde en een ijzersterke internetverbinding. Tot die tijd vermaak ik me prima waar ik nu ben en geniet ik als optimist-in-wording van de kleine dingen die het leven de moeite waard maken om over te schrijven. En…..eigenwijs is ook wijs!
Redactie
Wie zijn wij
Hai! Ik ben Christie, 45 jaar, ik woon in het zwaar ondergewaardeerde Oosten van Nederland en ik ben een working-single-mom van drie geweldige kinderen: Tweeling van 12 en Oudste van 24 jaar. Naast dit toch wel redelijk drukke bestaan heb ik diverse passies (hobbies is zóóóó 2014): schrijven, lezen, lachen (veel en vaak), kleuren, koken en fotograferen. Verder ben ik licht ontvlambaar, heb ik een behoorlijk verziekt gevoel voor humor, en heb ik een duidelijke mening over van alles en nog wat waar ik voor uit durf te komen en zeg ik recht-voor-z’n raap hoe ik over iets of iemand denk. So…What you see is what you get!!
Lou, 43 jaren jong, single mom van een prepuberaal mannelijk exemplaar met hoge aaibaarheidsfactor (13) en een extroverte, vrolijke vrouwelijke creatie (10), voor wie ze vooralsnog hoofdzakelijk te boek staat als ‘die Haussklavin’ en 'de WiiU-repareerster'. Haar loon hiervoor bestaat uit regelmatige creatieve rug- en nekmassages. Woont in een Oostenrijks dal waar 3G nog niet ontdekt is. Heeft een consultancybedrijf in München en een tekst- en vertaalbureau in 't Hollandse.
Daarnaast werkzaam als ghostwriter, copywriter en writing coach. Favoriet speelkameraadje van een Nederlandse columnist. Houdt het verder op schrijven/bloggen onder persoonlijke titel, schilderen/tekenen en musiceren (zang, drums, gitaar). Emotieve exhibitionista. So be it. So be Lou.
Babs
Ik werd tweeëntwintig jaar geleden geboren als Babs, neehee geen afkorting van, gewoon Babs! In het dagelijks leven woon ik samen in een gezellig anti-kraakpandje bij Leiden. Mijn schrijftic komt vanuit mijn studie, Redactie en Mediaproductie. Ik ben gek op boeken, tijdschriften, muziek en ook nog een echte seriefreak! Oprecht interesse voor koken, gezonde én minder gezonde voeding. Fulltime nieuwsgierig, brutaal en optimistisch. Wil je iets bereiken: Ga het doen!
Hi, mijn naam is Esther Blaauwwiekel en ik ben 22 jaar. Ik ben net afgestudeerd van de opleiding International Business and Languages. Ik kom uit het prachtige Groningen en sta dan ook bekend als een nuchter persoon. Ik hou van mensen, sporten, muziek, maar het meest van humor. Ik heb mijn passie voor schrijven ontwikkeld toen ik een tijd in Zuid-Afrika en China woonde. Op een humoristische en realistische manier mijn ervaringen delen vond ik fantastisch. Bij thuiskomst miste ik het bloggen en ben ik verder gegaan via Tumblr. Mijn levensmotto is: Het beste vermaak is leedvermaak.
Redactie
redactie
Hi Beauties! Mijn naam is Meni Anagnostou, 21 jaar jong en samen met mijn wederhelft woonachtig in een klein stadje in de buurt van Rotterdam. Momenteel studeer ik Communicatie en hoop ik jullie de komende tijd te vermaken met mijn blogs. Vrienden noemen mij temperamentvol, (ik leg maar al te graag de schuld bij mijn afkomst) maar wel met het hart op de goede plaats. Ik schrijf graag over relaties en alles wat de vrouw van nu bezighoudt. Verder vind ik het leuk om taboes bespreekbaar te maken en raak ik niet uitgesproken over schoenen, tassen en kleding. Mijn motto luidt: Iedereen is mooi op zijn eigen manier.
Follow my blog with Bloglovin