Drie dagen een ban op Facebook… da’s niet voor de poes!

Zoals de meesten van mijn vrienden, kennissen, volgers en fans wel weten, ben ik een fanatiek Facebookster én ben ik werkzaam in de adult industrie. Voor de mensen die mij niet kennen en dit wel lezen: Ik woon op Facebook en voor mijn werk upload ik kort gezegd met enige regelmaat pikante plaatjes en filmpjes op het www. En dus ook weleens op Facebook. Ik ken de preutse regeltjes van Markje Zuckerberg, maar zo nu en dan moet ik werktechnisch gezien dat spreekwoordelijke randje wel opzoeken, want je promoot erotiek of niet, niet waar? Beetje lastig, want in elke hoek, groep of pagina zitten wel azijnpissers die je om het minste of geringste rapporteren en voor je het weet heb je een ban aan je broek hangen. Net als ik.

Drie Facebookloze dagen

Het was dinsdagavond 1 december, 18.24u. Ik weet het nog goed. Terwijl ik met mijn lief op Skype aan het kletsen was en ik onderwijl naar mijn Facebookpagina keek, moest ik ineens opnieuw inloggen. Nee he? Ik logde in en moest alle tijgers die ik zag aanvinken. Test geslaagd, ik had ze allemaal. Maar dat deed er schijnbaar niet toe, want direct erna verscheen er een pop-up op mijn beeldscherm met de melding dat ik een ban had van drie(!) dagen omdat ik de regels had overtreden, dat ‘ze’ de desbetreffende video hadden verwijderd en ik kreeg het vriendelijke verzoek door een paar foto’s te bladeren om eventuele foto’s met naakt te kunnen verwijderen om verdere problemen te voorkomen en ik moest aangeven dat ik heus wel de regeltjes ken en dat ik het noooooooiit meer zal doen.

Ik moet toegeven, het is niet mijn eerste ban (vandaar de drie dagen), maar leuk is anders. Chatten en comments liken was het enige dat ik kon en mocht van Facebook en dat is, voor een Facebookkoningin als ik, dik afkicken geblazen hoor. Maar wat er toen gebeurde…

Wat er toen gebeurde…

Mijn lief deed grappig en tagde mij in een post op Facebook, waarin hij iedereen opriep om mijn wall vol te zetten met foto’s van…naakte poezen! Dan zou hij voor elke naaktkat op mijn wall 30ct (per persoon) doneren aan de kankerbestrijding. En dat heb ik geweten…

Een ban op Facebook - en dit is wat er gebeurde

De naakte poezen vlogen me om de oren. Werkelijk waar. Stiekem voelde ik me een beetje jarig. Want wat sommigen niet weten, is dat ik een enorme fan ben van naaktkatten. Ik vind die beestjes echt awesome! Het is dat ze duur zijn en ze echt hele strikte verzorging nodig hebben (en dat we twee honden hebben), anders had ik er best één of twee (of drie of vier) willen naakte olifantenhebben, maar dit terzijde. De ene na de andere Facebooker kwam met een afbeelding van een naakte kat, het leek ook maar niet op te houden, want naast naakte poezen werden er ook vele gewone poezen, grappige varianten op ‘naakte poezen’ en nog wat ander dierlijk gespuis op mijn wall geplaatst. Er was één klein kortstondig moment dat ik hoopte dat het zou stoppen, omdat het de spuigaten nog weleens uit kon gaan lopen. Alhoewel, er zat natuurlijk wel een goed doel aan vast, dus what the hack.

Alle naakte poezen zijn geteld, en echt alleen de náákte katten, en het zijn er maar liefst 47 geworden. Dat zou dus €14,10 zijn voor in het potje van de kankerbestrijding, maar mijn lief is zo lief geweest dit bedrag met alle plezier te verdubbelen.

Afkicken

Drie dagen lang niet Facebooken…Tja, dat doet wat met je hoor. Dan maak je eens een keer wat mee of je ziet iets geks, dat je normaal gesproken meteen op Facebook zou zetten en dan kan het niet. Menig maal heb ik (bijna hardop) gedacht ‘awww, dit was echt iets voor op Facebook geweest!’, maar ja… kon niet.  Ik zag heel veel leuke posts voorbij komen, maar liken kon ik ze niet. Al die poezen op mijn wall…niet liken, noch reageren. Kortom, afkicken geblazen.

chillenAlhoewel, als ik heel eerlijk ben, langzaam begon ik eraan te wennen. Gewoon chill, een beetje rond gluren, zonder dat iemand het in de gaten heeft. Stiekem razend enthousiast doen en ‘in real life’ reageren, zonder dat iemand het doorheeft. Genieten van de ongevraagde aandacht en je een koning te rijk voelen tussen alle poezen!

Pussy is back!

Het was vrijdagavond 4 december, 18.24u. Ik weet het nog goed. IK MOCHT WEER FACEBOOKEN! Ik had de 3x24u doorstaan. Op dat precieze moment drukte ik – onder luid gejuich – op “plaatsen” om mijn lang van tevoren klaargezette post te publiceren. Ik moest en zou mijn vrienden, kennissen, volgers en  fans tenslotte zo snel mogelijk op de hoogte stellen van de nieuwe situatie. This pussy is back, maddafakkaaaaaas. En geloof me, drie dagen een ban op Facebook, is niet voor de poessss

kat tong

Je hebt toch wel even op alle linkjes geklikt he? Anders heb ik al die (naakte) poesjes voor niks verzameld…

Reacties

reacties

Marjolein van Driel

* Hoofdredactrice VVM-magazine * Geboren schrijfster * Creatieveling * Nerd in opleiding * Haat koken, maar is gek op lekker eten * Koffie * Stoer emotrutje met een hart van goud *

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Laat hier je reactie achter...

Follow my blog with Bloglovin