SINT.EN.KERST.CADEAUTIP. VAN.DE.FUCKIN’.EEUW: HET. RUMAG. BLACKBOOK

RUMAG.BLACKBOOK

Dit móét je kennen. RUMAG. De eeuwig heerlijke en oh-zo herkenbare quotes. Sarcastische levensspreuken, die vaak het spreekwoordelijke randje opzoeken al dan niet eroverheen gaan…Zij, die quoten wat we vaak allemaal denken, maar niet hardop zeggen. WIJ.ZIJN.FAN. Wij zijn ook niet de enigen, want RUMAG is razend populair! Zo populair, dat er nodig een verzamelbundel op de markt gebracht móést worden. EN.ZO.GESCHIEDDE.

RUMAG. BLACKBOOK.

RUMAG heeft op Facebook inmiddels ruim 433.000(!) fanatieke likers, op Instagram zelfs 602.000(!!) volgers en op Twitter nog een handje vol (5500+). De quotes, die je van verre herkent aan het standaard hoofdletter gebruik, de spatievervangende punten en de kostelijke ironie en sarcasme, zijn inmiddels uitgegroeid tot een merk, een lifestyle. En daar hoort, naast een goed gevulde webshop met awesome RUMAG items, natuurlijk ook een boek bij!

Het ultieme cadeau voor je buurvrouw, je zus, je vriendin, OF.GEWOON.EEN.RANDOM.PERSOON.OP.STRAAT. Leuk met Sinterklaas of kerst of gewoon zomaar, omdat het awesome is. Of je koopt ‘m gewoon voor jezelf! Het leuke is, de quotes kun je stuk-voor-stuk uit het blackbook scheuren en bijvoorbeeld je toiletmuren mee behangen, of je geeft de juiste aan een FUCKING.EX. of JE.MOEDER. of aan je TOEKOMSTIGE.LIEFDE. Het boek bevat 100 populaire quotes en 20 gloednieuwe.

HET.ENIGE.JUISTE.
DAT.JE.NU.KUNT.DOEN
IS.OP.DEZE.LINK.KLIKKEN.
EN.GEWOON.
DAT.AWESOME.BOEK.KOPEN.

OP.Z’N.MINST.

Reacties

reacties

Marjolein van Driel

* Hoofdredactrice VVM-magazine * Geboren schrijfster * Creatieveling * Nerd in opleiding * Haat koken, maar is gek op lekker eten * Koffie * Stoer emotrutje met een hart van goud *

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Laat hier je reactie achter...

Follow my blog with Bloglovin