Tip voor een origineel kraamcadeau

3Dgeboortelijstje - A Star is born

Hoera! Er is een baby geboren! Maar wat moet je nu weer cadeau geven aan de kersverse mama, papa en de kleine frummel? Knuffelberen, speelkleden, flesjes, rompertjes, sokjes en andere babymeuk is lang niet meer zo origineel. Be original, en bestel een persoonlijk handmade 3D-geboortelijstje! Een wat? Lees maar verder…


Een persoonlijk kraamcadeau – 3D-geboortelijstje

Het is toch veel leuker om met een origineel kraamcadeau op de proppen te komen dan met een standaard, geijkt 13-in-een-dozijn-kraamprulletje? Dat vonden de dames van 3Dgeboortelijstje.nl dus ook! Zij maken aan de hand van het geboortekaartje een superorigineel en vooral persoonlijk kraamcadeautje. Volledig met de hand breien zij mini truitjes, handdoekjes en ander snoezig babyspul en verknippen het geboortekaartje. En al deze snoezige spulletjes verwerken zij in het lijstje en toveren zij het geheel om tot een 3D geboortekaartje. Werkelijk een schilderijtje.

Als verjaardagscadeau kan ‘t natuurlijk ook!

Het is niet alleen een leuk en persoonlijk kraamcadeau, maar natuurlijk ook leuk als verjaardagscadeau te geven. Probeer het geboortekaartje van bijvoorbeeld je beste vriendin in handen te krijgen en laat een “ouderwets” geboortekaartje door de dames van 3Dgeboortelijstje.nl omtoveren tot een schilderijtje dat helemaal anno nu is. Hoe leuk is het om je jarige vriendin zo’n leuk hernieuwde herinnering te geven?
Bestellen

Mocht je nu denken: Ja! Wauw! Te gek! Dat móet ik hebben! Dan zeggen wij van Verboden voor Mannen: “BESTEL DAN!” Let wel, alles wordt met de hand gemaakt en ze kunnen pas starten met customizen, wanneer ze het geboortekaartje in hun bezit hebben. Dat je niet denkt dat je over twee dagen op kraamvisite moet en dan instant karmapunten wilt kunnen scoren bij het kersverse ouderpaar. De levertijd van het 3D-geboortelijstje ligt tussen de 1 en 2 weken. Meer informatie over de bestelprocedure en het bestelformulier vind je hier.

Reacties

reacties

Marjolein van Driel

* Hoofdredactrice VVM-magazine * Geboren schrijfster * Creatieveling * Nerd in opleiding * Haat koken, maar is gek op lekker eten * Koffie * Stoer emotrutje met een hart van goud *

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Laat hier je reactie achter...

Follow my blog with Bloglovin