Uit eten gaan meest populaire Valentijnsdate

Uit eten gaan meest populaire Valentijnsdate

Eén van de honderdduizenden datingwebsites die ons land telt, heeft weer eens een onderzoekje gedaan. Zij hebben daarbij bijna 2200 vrijgezellen gevraagd wat zij het liefste zouden willen doen tijdens een date op Valentijnsdag. Uit dat onderzoek is gebleken dat de Nederlandse vrijgezel het liefst op Valentijnsdag een hapje buiten de deur eet. Een actieve date (midgetgolf, klimmuur, lasergamen…whatever), ergens iets drinken of naar de bioscoop gaan waren daarna populaire Valentijnsdates onder de vrijgezellen.

Vrouwen vs. Mannen – Eensgezind

De vrouwen en de mannen onder de vrijgezellen waren aardig eensgezind. Maar liefst 71,7 procent van de ladies willen naar een restaurant op Valentijnsdag en 64,1 van de mannen denkt daar net eender over. De helft van de ondervraagde vrijgezelle mannen zegt hun date op Valentijnsdag online te zoeken, als ze nog niks te doen hebben. De meerderheid van de vrijgezelle dames kruipt liever op de dag van de liefde met de voetjes op de bank en kijkt een romantische film, als ze geen date hebben.

Schoonouders minst populair (duh!)

Tijdens een date op Valentijnsdag even langs de (toekomstige) schoonouders bleek het minst populair (duh…wie doet überhaupt zoiets?!). Een first date in een wegrestaurant(19,8%), naar de snackbar (16,8%) of in de kantine op het werk (10,9%) scoorden beter dan een flitsbezoekje aan de schoonfamilie als ideale Valentijnsdag.

De ideale vrijgezel

De vrijgezelle vrouwen zien dit jaar in Johnny de Mol, Manuel Broekman en Ruben Nicolai een ideale vrijgezel. Ze zouden het erop kunnen, zeg maar. En ook tegen een date Kees Tol en Ben Saunders zouden de meeste girls geen nee zeggen. De mannen sturen het liefst hun anonieme kaartje (met hartjes en schattige gedichtjes, omdat mannen nu eenmaal zo zoet zijn…ahum) naar BN’ers als Viktoria Koblenko, Bridget Maasland, Monique Smit (je weet wel, de zus van…) en ook Georgina Verbaan staat nog hoog aangeschreven bij de Nederlandse vrijgezelle man.

Mannen met een relatie! Let op! Dit kan je leven redden!

Dus. Dat waren de vrijgezellen. En dan nu…de man met een relatie. Wij, van Verboden voor Mannen, weten heus wel dat jullie hier (stiekem) meelezen. Doe er je voordeel mee. Wij vrouwen vinden het namelijk veel en veel leuker écht verrast te worden op Valentijnsdag in plaats van een geijkt kaartje of afgezaagd bloemetje. Allemaal heel leuk en aardig en natuurlijk snappen wij ook wel dat het hartstikke lief bedoeld is, maar probeer ons nou eens écht te verrassen…zo van…“Tadadaaaaa, dat had je niet verwacht he?”. En geloof ons, het hoeft niet eens geld te kosten. Het hoeft allemaal niet zo materialistisch. Valentijnsdag is al commercieel genoeg. Hou het klein, maak het romantisch, laat zien hoeveel je van haar houdt. Het is tenslotte de dag van de LIEFDE!

De bezette dames hier geven wij geen tips and tricks. Die hebben zij helemaal niet nodig voor een geslaagde Valentijnsdag. Romantiek zit hen immers in het bloed.

Reacties

reacties

Marjolein van Driel

* Hoofdredactrice VVM-magazine * Geboren schrijfster * Creatieveling * Nerd in opleiding * Haat koken, maar is gek op lekker eten * Koffie * Stoer emotrutje met een hart van goud *

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Laat hier je reactie achter...

Follow my blog with Bloglovin